Aften
Frokost
3 Retter 325,-
3 glas vin 245,-
4 Retter 390,-
4 glas vin 310,-
5 Retter 455,-
5 glas vin 375,-
Forretter


Moules Marinières 100,-/210,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med hvidløg og fløde (som hovedret m. fritter 210,-)

Mussels steamed in white wine with garlic and cream (as main course with french fries 210,-)



Soupe de poisson 100,-/210,-

Latins fiskesuppe med croutons, aioli og emmentaler (som hovedret 210,-)

Latins fish soup with croutons, aioli and grated emmentaler (as a main course 210,-)



Steak tartare 100,-

oksetatar pocheret æg, syltede skalotte løg og urter

beef tartare with poched egg and pickles




foie gras terrine 125,- (tillæg til menuen 25,-)

Foie gras terrine med kvæde og brioche

Foie gras mousse with quince and brioche



Hovedretter



Porc braisse et girolles 210,-

Braisseret svinenakke med svampe, kål og tyttebær

Braised pork with mushrooms and lingonberries

Steak (ribeye) à la béarnaise 260,-

Bøf af ribeye med sauce béarnaise, fritter og salat

Steak with béarnaise, french fries and salad

(added fee as part of the menu 50,-)



Poisson du jour 210,-

Pocheret skærising med jordskokker og fumesaice

Poched witch with jerusalem artichokes






Desserter



Plat de fromages 125,-

Udvalg af franske råmælksoste

Selection of french cheeses

(added fee as part of the menu 25,-)


Boullie Mûre 100,-

Brombærgrød med mazarinkage og vaniljecreme
Blackberries porridge with cake and vanilla




Crème Brûlée 100,-
Crème Brûlée

Crème Brûlée



Personalet kan oplyse om eventuelle allergener





Moules Frites 140,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med håndskårne pommes frites og aioli


Steak Tatar 140,-

Rørt oksetatar med pocheret æg, urter samt håndskårne pommes frites

Soupe de Poissons 140,-

Latins fiskesuppe med croutons ,aioli og ementaler


Bouef bearnaise 225,-

Steak af ribeye med pommes frites, sauce bearnaise og salat


Terrine de Foie gras 125,-

Foie gras med brioche og kompot


Plat du fromages 125,-

Udvalg af franske råmælksoste


Cremé brûleé 75,-

Made on
Tilda